info@kaasmarktbrugge.be

De eerste zondag van september is de Kaasmarkt al voor de 13de keer het jaarlijkse trefpunt van kaasliefhebbers.


Op ’t Zand kan je gratis proeven van de lekkerste kazen uit onder meer België, Nederland, Frankrijk, Italië en Zwitserland.

 

Ook dit jaar zijn er weer talrijke nieuwigheden te ontdekken aan de tientallen kraampjes.

Wanneer?

Zondag 3 september 2023. Van 9.30 tot 18 uuur. Officiële opening om 11 uur.

Waar?

‘t Zand

Toegang?

Gratis

Onze vaste waarden

De Kaasmarkt:
Dankzij de 60 stands kunnen de bezoekers proeven van een grote diversiteit aan kaassoorten en aanverwante lekkernijen. Naast ‘onze’ kazen, de Bruggekaas in zijn vele variëteiten, vind je er opnieuw ontelbare kazen uit binnen- en buitenland.

De champagnebar is ook niet meer weg te denken op onze Kaasmarkt.

Het Blaaskapellenfestival zorgt traditioneel voor muzikale ambiance. De Tieltse Blaaskapelle, het Blaasorkest Alpenroos, Die Original Dorfmusikanten en
Hummel Bummel  zullen er het beste van zichzelf geven.

Kleurwedstrijd voor kinderen

Voor de jongste kaasliefhebbers wordt een kleurwedstrijd georganiseerd. Print de tekening af die hiernaast staat. Neem je kleurpotloden er bij en laat je ‘artistieke talenten’ de vrije loop. Kom naar de Kaasmarkt op zondag 3 september op ’t Zand en geef je ‘meesterwerk’ af aan de stand van Bruggekaas. De eerste 300 kinderen krijgen een goodiebag met heel wat leuke en lekkere dingen! Vergeet ook niet je naam onderaan je kunstwerk te vermelden!

De Kaasmarkt van Brugge wordt georganiseerd door vzw Brugge Kaasmarkt. Naar goede traditie wordt opnieuw een organisatie aangeduid die na de Kaasmarkt 2023 een bedrag zal ontvangen ter ondersteuning van hun werking.