16 sep, 2010

Brugge Kaasmarkt verhuist naar ’t Zand

Voor zijn tweede editie verhuisde Brugge Kaasmarkt naar een nieuwe locatie en ging ze twee weken later, op zondag 5 september door. Een moeilijk beslissing die zich liet opdringen door het succes van de eerste editie.

Deze nieuwe locatie liet meteen toe om de Kaasmarkt uit te breiden met 10 extra standen, waardoor er nu 150 verschillende kazen werden aangeboden. Naast kazen uit eigen land, met het rijke assortiment van Brugse kazen voorop, waren ook ook tal van buitenlandse kaasboeren aanwezig. Ook de nieuwe kaas van Belgomilk, de Brugge Bierkaas met Rodenbach, werd er voorgesteld. Voor de dorstigen was er een biertent met alle Duvel producten aanwezig.

Dankzij het mooie weer kon ook deze tweede editie rekenen op een massale opkomst. De muzikale noot werd opnieuw verzorgd door folkgroep Barabas, de opbrengst ging net zoals vorig jaar naar VZW Palliatieve Zorg Noord-West-Vlaanderen.

Trackback URL: https://www.kaasmarktbrugge.be/2010/09/16/kaasmarkt-verhuist-naar-t-zand/trackback/