19 sep, 2016

Brugge Kaasmarkt schenkt 1.250 € aan palliatief zorgcentrum

Naar goede gewoonte hebben de organisatoren van de Brugse Kaasmarkt weer een cheque aan het goede doel geschonken. Dit keer gaat 1.250 euro naar het palliatief dagcentrum Heidehuis.

De Kaasmarkt in Brugge vindt telkens op de eerste zondag van september plaats op ‘t Zand. Met z’n 8 succesvolle edities is dit evenement een echte traditie aan het worden. Ook dit jaar genoten weer duizenden mensen van de heerlijke Belgische en internationale kazen en van de leuke randanimatie.

Een even grote traditie is de steun die de organisatie, de vzw Brugge Kaasmarkt, jaarlijks verleent aan een goed doel. Deze steun is mede mogelijk dankzij de vrijstelling van taks die de stad Brugge verleent voor het gebruik van ’t Zand. Zo konden de organisatoren dit jaar de som van maar liefst 1.250 euro bijeenbrengen voor het Netwerk Palliatieve Zorg Noord-West-Vlaanderen.

De cheque werd half februari officieel overhandigd door de bestuurders van de vzw Brugge Kaasmarkt samen met een delegatie van het Brugse schepencollege in het palliatief dagcentrum Heidehuis. Het geld zal in dit centrum besteed worden om mensen met kanker of een andere levensbedreigende aandoening te begeleiden en even tot rust te helpen komen.

Trackback URL: https://www.kaasmarktbrugge.be/2016/09/19/brugge-kaasmarkt-schenkt-1250-euro-aan-palliatief-zorgcentrum/trackback/