31 aug, 2018

GENIET VAN EEN FRIETJE MET… BRUGGE OUD, IN DE POTATO BAR!

De Potato Bar in Brugge heeft het hélemaal begrepen en combineert het beste van de Belgische keuken. Bier, vers gesneden frietjes en… Brugge Kaas! Hun creativiteit leverde hen meteen de begeerde Brugse titel als ambassadeur van de kaasmarkt op. Omdat wachten tot het eerste weekend van september geen optie was, namen we alvast een kijkje achter de gevel.

Zodra je de Potato Bar binnenwandelt loopt het water je in de mond. Hun topper is uiteraard het frietje met cheese-o-naise topping, een originele naam voor mayonaise met een topping van Brugge Oud en bieslook. Mag het wat pittiger? Ga dan voor de Old Bruges topping van Brugge Oud, mosterdkers en spek. Zin in meer? Probeer dan zeker een van de verrukkelijke homemade kroketten.

Honger van gekregen? Rep je dan naar de Sint-Amandsstraat in Brugge en geniet er van de huisgemaakte lekkernijen.

http://www.thepotatobar.be/

Trackback URL: https://www.kaasmarktbrugge.be/2018/08/31/potato-bar/trackback/