02 nov, 2023

Kaasambassadeur Bistro Rombaux ontvangt ereplaket

Naar jaarlijkse traditie werd in het kader van de voorbije succesvolle 13de editie een Ambassadeur van de Kaasmarkt aangesteld. Deze titel wordt toegekend aan een gerenommeerd persoon in de Brugse regio die op een specifieke manier bijzondere aandacht voor kaas heeft. Deze eer was in 2023 voor chef-kok Pieter-Jan Rombaux die samen met zijn vrouw Tineke Bistro Rombaux langs de Moerkerksesteenweg in Sint-Kruis uitbaat. De bestuurders van de vzw Brugge Kaasmarkt beschouwen het als een bijzondere eer om deze bistro te kunnen toevoegen aan hun palmares van Kaasambassadeurs. Donderdag 2 november 2023 werd het ereplaket uitgereikt aan Pieter-Jan en Tineke.

Trackback URL: https://www.kaasmarktbrugge.be/2023/11/02/kaasambassadeur-bistro-rombaux-ontvangt-ereplaket/trackback/