16 jun, 2024

Noteer de 14de editie Kaasmarkt in je agenda: zondag 1 september 2024

De 14e editie van Brugge Kaasmarkt heeft plaats op zondag 1 september vanaf 9.30 uur op ‘t Zand. Ruim 60 stands zullen opnieuw een groot gamma van nationale en internationale kaassoorten aanprijzen. Daarnaast zullen ook aanverwante producten zoals champagne, biowijnen en lokale bieren aangeboden worden. Burgemeester Dirk De fauw zal, samen met een eregast en met de CEO van onze hoofdsponsor MILCOBEL, de officiële opening verzorgen.

Het Blaaskapellenfestival zorgt opnieuw voor muzikale ambiance dankzij De Tieltse Blaaskapelle, Blaasorkest Alpenroos Ingelmunster en Die Original Dorfmusikanten Pittem.

De Kaasambassadeur 2024 is chef Timothy Goffin van Restaurant Goffin, Maalsesteenweg 2 in Sint-Kruis.

En natuurlijk is er opnieuw een kleurwedstrijd voor de kinderen. Dit jaar zijn er zelfs 2 verschillende tekeningen!

Deze jaarlijkse Kaasmarkt op ’t Zand in Brugge kan gerealiseerd worden dankzij de soepele medewerking en ondersteuning van diverse diensten binnen de Stad Brugge, wat wij dan ook bijzonder waarderen. Met het Concertgebouw Brugge is een bijzonder positieve overeenkomst gemaakt. Ook de stad Damme danken wij voor het beschikbaar stellen van logistiek en de Vlaamse Amateurmuziekorganisatie (VLAMO) sponsort het Blaaskapellenfestival. Een grote dank ook aan hoofdsponsor Milcobel en de diverse andere sponsors.

Trackback URL: https://www.kaasmarktbrugge.be/2024/06/16/noteer-de-14de-editie-kaasmarkt-in-je-agenda-zondag-1-september-2024/trackback/