02 jul, 2024

Kleurwedstrijd: dit jaar kan je kiezen uit deze 2 tekeningen

De kleurwedstrijd voor het jonge publiek kende vorig jaar een groot succes met niet minder dan 360 inzendingen. Waar tot vorig jaar 1 in te kleuren tekening werd aangeboden, worden nu 2 tekeningen voorzien. De deelnemers mogen kiezen welke tekening ze inkleuren.


Klik hier voor tekening 1.
Klik hier voor tekening 2.

BELANGRIJK: De tekeningen moeten ingediend worden VOOR 25 AUGUSTUS 2024 en daaruit zal het pakket winnende kunstwerken geselecteerd worden. De winnaars worden dan via mail uitgenodigd om op de dag van de Kaasmarkt hun prijs te ontvangen.
Je kan de gekleurde tekening indienen via een mail naar j.alpaert@gmail.com of via de post naar dit adres: Kaasmarkt Brugge Sint-Maartensbilk 14/5, 8000 Brugge. Vermeld zeker ook je naam en mailadres op de achterzijde van de kleurplaat als je die met de Post verstuurt.

Trackback URL: https://www.kaasmarktbrugge.be/2024/07/02/kleurwedstrijd-dit-jaar-kan-je-kiezen-uit-deze-2-tekeningen/trackback/