21 sep, 2016

Brugge Kaasmarkt voor de laatste keer in zijn huidige vorm op ’t Zand.

Aangezien het Zand helemaal verbouwd wordt, zal deze editie de laatste zijn in zijn huidige vorm. Volgend jaar verhuist de Kaasmarkt voor één jaar naar de Koning Albert I Promenade, om nadien terug te keren voor een tiende feesteditie.

Voor deze achtste editie koos de organisatie Jürgen Aerts van toprestaurant Kok Au Vin tot zijn nieuwe kaasambasadeur. Zoals ieder jaar konden de bezoekers hun hart ophalen aan 60 standen met meer dan 100 kazen. En net zoals de twee vorige jaren toverde chocolatier Spegelaere een verrassend kaasproduct uit zijn hoed.

Wie dit jaar de luchtballonvaart wou winnen, moest mee gokken naar het gewicht van drie grote kaasbollen.

Trackback URL: https://www.kaasmarktbrugge.be/2016/09/21/kaasmarkt-voor-de-laatste-keer-in-zijn-huidige-vorm-op-t-zand/trackback/