31 aug, 2018

Kaasmarkt komt thuis op ’t Zand voor 10de editie.

Op zondag 2 september staat alweer de 10de editie van de kaasmarkt op het programma, met naar goede gewoonte honderden kazen en aanverwante lekkernijen om te proeven en te kopen. Voor sfeer en muziek wordt gezorgd door de kaasdragers van Alkmaar, de alpenhoornblazers en de amateur muziekorganisatie met het Blaaskapellen festival.

Een feesteditie die voor de eerste keer opnieuw zal doorgaan op de vertrouwde én vernieuwde ’t Zand. Maar da’s niet de enige primeur, want voor deze jubileumeditie worden er niet één maar 10 kaasambassadeurs gekozen: 

Slagerij Ranson
Traiteur Deldycke
Kaaswinkel Den Hof
Diksmuids Boterhuis
Kaashandel Hans Decock
Meat Boutique
the Potato Bar
Kasteelhoeve
hotelschool Spermalie
– hotelschool I.V.V.

Niet enkel topchefs deze keer, maar ook ondernemers en instellingen uit de Brugse regio mogen komend jaar de Brugge kazen vertegenwoordigen. De 10 ambassadeurs worden binnenkort uitgenodigd op een receptie en ontvangen enkele weken nadien het gevelschild van kaasambassadeur. 

Meer weten over de kaasambassadeurs? Ontdek wie ze zijn.

Ontdek ook het artikel op HLN: https://www.hln.be/regio/brugge/eerste-feest-op-t-zand-is-kaasmarkt~a919ca00/

Trackback URL: https://www.kaasmarktbrugge.be/2018/08/31/kaasmarkt-komt-thuis-op-t-zand-voor-10de-editie/trackback/